Οδηγίες Συγγραφής & Υποβολής

Σημαντικές Ημερομηνίες

  • Έναρξη Ηλεκτρονικής Υποβολής Τρισέλιδων Εργασιών: Τρίτη 2 Μαΐου 2023
  • Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Τρισέλιδων Εργασιών: Δευτέρα 15 Μαΐου 2023
  • Ενημέρωση Συγγραφέων για Διορθώσεις Τρισέλιδων Εργασιών: Παρασκευή 26 Μαΐου 2023
  • Οριστική Υποβολή Διορθωμένων Τρισέλιδων Εργασιών: Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023
  • Ειδοποίηση Αποδοχής Τρισέλιδων Εργασιών: Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Προκειμένου οι τρισέλιδες εργασίες (Short Papers) να αξιολογηθούν από τους κριτές και να δημοσιευτούν, θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας υποβολής εργασιών.

Τρισέλιδες εργασίες που θα σταλούν με ηλεκτρονικό ή κανονικό ταχυδρομείο ΔΕΝ θα δημοσιευτούν.

Υποβάλλετε την τρισέλιδη εργασία σας, επισυνάπτοντας την στο πεδίο Upload your Short Paper. Χρησιμοποιείστε τον λογαριασμό που έχετε ήδη δημιουργήσει, όταν υποβάλλατε την περίληψή σας. Δε χρειάζεται να δημιουργήσετε εκ νέου λογαριασμό.

Παρακαλούμε, πριν από την υποβολή της τρισέλιδης εργασίας, μελετήστε προσεκτικά τις Οδηγίες Συγγραφής & Υποβολής.

  • Φροντίστε τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε στην υποβολή της τρισέλιδης εργασίας να είναι σωστά.
  • Μελετήστε προσεκτικά τις θεματικές ενότητες και υποβάλλετε την τρισέλιδη εργασία σας στη θεματική ενότητα στην οποία καταθέσατε τη περίληψη σας.
  • Υποβάλλετε το πλήρες αρχείο word, σύμφωνα με το Υπόδειγμα Αρχείου(βρίσκεται στο τέλος της σελίδας).
  • Εφόσον ολοκληρώσετε την υποβολή της τρισέλιδη εργασία σας, θα λάβετε e-mail ειδοποίησης επιτυχούς υποβολής.

Για να υποβάλλεται την τρισέλιδη εργασία σας, απαιτείται να καταβάλλεται το ποσό των 35€. Οδηγίες για την καταβολή των χρημάτων θα λάβετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει στον λογαριασμό σας και εφόσον έχετε συμπληρώσει στο πεδίο Presenter Preference, τις αντίστοιχες επιλογές (Oral/Short Paper ή Mini-Oral/Short Paper ή E-Poster/Short Paper ή E-Poster/Short Paper/Young Researchers’ Award).

Η διαδικασία της πληρωμής, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 και είναι υποχρεωτική για όσους θέλουν να δημοσιεύσουν την τρισέλιδη εργασία τους.

Στην τιμή, συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.

Οι αποδείξεις εκδίδονται και αποστέλλονται ηλεκτρονικώς, με το πέρας διαδικασίας της υποβολής.

Πολιτική Ακύρωσης και Επιστροφής Χρημάτων
Η ακύρωση γίνεται δεκτή μόνο εγγράφως, στο e-mail info@icpess.gr. Για αιτήματα ακυρώσεων έως τις 08/06/2023, επιστρέφεται όλο το ποσό.
Από τις 09/06/2023 δε γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό αναγράφοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας. Μετά τη κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε όπως αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email info@icpess.gr.

Οι ημερομηνίες αξιολόγησης και διόρθωσης των εργασιών σας γνωστοποιούνται από την ιστοσελίδα του 31 Δ.Σ.Φ.Α.Α., αλλά και μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails).

Προκειμένου να τηρήσετε με συνέπεια τις ημερομηνίες αυτές, παρακαλείστε να παρακολουθείτε τακτικά τα e-mails σας και την ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνεδρίου.

Στην περίπτωση που δεν τηρήσετε με συνέπεια κάποια από τις προθεσμίες υποβολής και διόρθωσης των τρισέλιδων εργασιών σας, θα υπάρχει αυτόματη απόρριψη.

Για οποιαδήποτε πρόβλημα ή απορία μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη του Συνεδρίου κα Μαρία Καρυοφυλάκη στο παρακάτω e-mail: info@enaevents.gr

Καλή Επιτυχία!

SWITCH THE LANGUAGE